Rólunk

Családi tulajdonban lévő vállalkozásunk 1978-tól kezdődően gyárt és forgalmaz hangszereket. A nyolcvanas évek közepéig kizárólag kézi megmunkálással készült dorombok fejlesztésével, tervezésével, készítésével és forgalmazásával foglalkoztunk, majd folyamatosan bővítettük kínálatunkat: hangvillák, metallofonok, xilofonok, triangulumok után egyre többféle ritmushangszer hagyta el kecskeméti székhelyű manufaktúránkat. Hangszereink nagy gondossággal, a legkiválóbb alapanyagok felhasználásával készülnek - jellegükből adódóan - kizárólag kézi megmunkálással.

Hangszereink ma már öt kontinens üzleteiben kaphatók, Los Angelestől Tokióig, Alaszkától Új-Zélandig profi zenészek és zenekedvelők számára egyaránt hozzáférhetők.

A hangszerekkel való találkozás, a zenélés nemcsak a felnőttek, de akár a legkisebb gyermekek számára is csodálatos élményt jelent. Mint tudjuk, minden kisgyermek képes rá, hogy zenéljen. Sokan úgy vélik, hogy zenélni és zenét hallgatni kisgyermekkorban lehet leginkább megtanulni.


A kisgyermekkori zenélés, "zenecsinálás", zenetanulás segítésére állítottuk össze itt látható kínálatunkat.


Nemcsak iskolai oktatás során alkalmazható hangszereket ajánlunk, hanem olyan, zenei előképzettséget nem igénylő ritmushangszereket is, melyekkel a különböző életkorú gyerekek kifejezhetik magukat saját örömükre családjuk körében és gyerektársaságban egyaránt. Megismerkedhetnek sok hangszerrel anélkül, hogy dönteniük kellene, melyiket fogják majd később választani.

Meggyőződésünk, hogy a legkisebbek kezébe is csak a legjobb minőségű hangszert szabad adni, ezért hangszereink nem játékszerek, hanem valódi hangszerek. Méretezésük, kivitelezésük és strapabírásuk viszont illeszkedik a kicsik és a nagyobb gyermekek sajátos adottságaihoz.

Hiszünk benne, hogy a zenélés önfeledt öröme hozzásegíti a gyermekeket ahhoz, hogy megismerkedjenek új élményekkel és gondolatokkal, szabadon kifejezzék érzéseiket, növekedjék kreativitásuk, és harmonikusabb, boldogabb életet éljenek.


Jó muzsikálást kívánunk!

Szilágyi Zoltánné Bálint Györgyi

ügyvezető

 

 

 

 

 

Legátor-S Kft ©2005