RENDELÉSI FELTÉTELEK

Megrendeléseket e-mailben, telefonon vagy faxon keresztül fogadunk. A rendelés visszaigazolása tartalmazza a szállítási határidőt,  a szállítás módját és annak költségét is.

Árak

Az oldalunkon közölt árak nettó árak. A hangszereket és CD-ket 27 %-os ÁFA, a könyveket 5 %-os ÁFA terheli.

Szállítás
A megrendelt hangszereket a visszaigazolásban közölt határidőn belül vagy a Magyar Posta Rt részére, vagy a GLS csomagküldő szolgálatnak átadjuk, mint utánvétes postacsomagot. A szállítási díj a postai díjszabás illetve a GLS díjszabása szerint történik. A szállítási költséget a megrendelő fizeti.

Csomagolás
Környezetvédelmi okok miatt csomagküldéshez olyan dobozokat és csomagolóanyagokat használjuk fel, amelyekben nekünk szállítanak partnereink. A másodlagos csomagolóanyag-felhasználás a hangszerek biztonságos célba juttatását természetesen nem veszélyezteti. Ezzel az eljárással nemcsak hogy kevesebb szemét keletkezik, de vevőinknek is spórolunk: nem számolunk fel sem csomagolási, sem kezelési költséget. Minél keisebb a pocsékolás, annál nagyobb a megtakarítás.


Fizetés módja

A megrendelt hangszerek ellenértékét a postai alkalmazottnak vagy a GLS csomagszállító cég alkalmazottjának kell készpénzben fizetni. A szállítási költség összegét a számla tartalmazza.

Garancia
Az általunk forgalmazott hangszerek garanciájára a mindenkor érvényes jogszabályban meghatározottak irányadók. A használat során bekövetkezett meghibásodásokra garanciát nem tudunk vállalni.

Személyes adatok biztonsága

Az Ön által megadott személyes adatokat bizalmasan kezeljük, és harmadik félnek nem adjuk át. A megrendeléshez kérjük mindazon adatok közlését, melyek szükségesek az Ön számlájának megfelelő kiállításához, a hangszerek pontos kiszállításához.